Условия за ползване

Обща информация

Концепцията на WildLifeVideos.eu сайта е да предлагаме голямо разнообразие от видео клипчета на дива природа и животни в естествената им среда, така че те да са достъпни за всеки желаещ да ги закупи. Buy cheap uk fake watches at affordable prices for men and women.

Това споразумение урежда използването на WildLifeVideos.eu уебсайта. Този сайт е частна инициатива и видео клиповете в него са собственост на регистрираните оператори.
Използвайки този уеб сайт WildLifeVideos.eu Вие се съгласявате с тези условия за ползване. Ако не сте съгласни да спазвате тези условия на ползване не бива да влизате или да използвате този уеб сайт.

WildLifeVideos.eu може да преразгледа и актуализира тези Условия за ползване по всяко време и без предизвестие. Вие сте предупредени да преразгледате условията за ползване, публикувани на уеб сайта периодично. При използването на този уеб сайт след тези промени, Вие приемате тези промени.

Можете да използвате този уеб сайт само за законни цели.

Интелектуална собственост

Всички клипове на този уеб сайт са собственост на съответния оператор регистриран в сайта и са защитени от законите за интелектуалната собственост, включително закони, свързани с авторските права, търговски марки, търговски наименования, интернет домейни, и други подобни права.

Авторски права

Видео клипчетата са защитени от международните закони, отнасящи се за авторство. При нарушаване на авторството са предвидени сериозни санкции. Всяко копиране и запис, променяне или манипулация, частично или пълно, на всички видеота в този сайт, без направена поръчка през сайта или писменото съгласие на авторите е забранено.
Правата за съотвенитя закупен лиценз върху клиповете могат да бъдат използвани само след закупуване или с писменото съгласие на автора. Всяко нерегламентирано използване е строго забранено.
© WildLifeVideos. Всички права запазени.

Ползване на видео клиповете.

Всеки видео клип може да бъде закупен в някои от наличните лицензи:
Презентация - интернет, имейл, презентация;
ТВ Излъчване - филм, телевизия;
Реклама - промоции, реклама, шоута;
При закупуване на видео клипа в един от тези лиценза, получавате право да го използвате само с конкретното предназначение.

Валута на уеб сайта

WildLifeVideos.eu актуализира информацията в този сайт редовно. Въпреки това, WildLifeVideos.eu не може да гарантира или поема никаква отговорност за точността, валутата и пълнотата на информацията на този уебсайт. WildLifeVideos.eu може да преразглежда, допълва или изтрива информация, услуги и/или ресурсите, съдържащи се в уеб сайта и си запазва правото да прави такива промени без предварително уведомяване на минали, настоящи или бъдещи посетители.

Свързани сайтове

Този сайт може да съдържа връзки към сайтове на трети лица само за ваше удобство. Включването на тези връзки не означава, че WildLifeVideos.eu подкрепя тези уеб-сайтове. WildLifeVideos.eu не поема никаква отговорност за тези уеб сайтове. WildLifeVideos.eu не носи отговорност, пряко или косвено, за всяка щета или загуба, причинена от или във връзка с използването на всяка информация, съдържание, стоки или услуги от или чрез сайтове на трети лица. Hope you find your aaa quality super clone breitling here with less money.

Интернет софтуер и вируси

Поради технически затруднения с интернет, софтуер или други проблеми, биха могли да се получат неточни или непълни копия на информацията, съдържаща се в този уеб сайт. Компютърни вируси или други деструктивни програми могат да бъдат свалени по невнимание от този уеб сайт или сввързаните към него.
WildLifeVideos.eu не носи отговорност за всякакъв софтуер, компютърни вируси или други деструктивни, вредни или нежелани файлове или програми, които могат да заразят или по друг начин въздействат върху използването на Вашия компютър или друго имущество, Вашия достъп до този или друг сайт или свалянето на всеки един от видео клиповете от този уеб сайт. WildLifeVideos.eu препоръчва да инсталирате подходящи анти-вирус или други защитен софтуер.

Обезщетения

Вие се съгласявате да обезщетите WildLifeVideos.eu и в частност засегнатия оператор за нанесените щети, претенции или вреди, произтичащи от нарушаването на тези Условия за ползване на WildLifeVideos.eu

Имейл

Чувствайте се свободни да пишете по всяко време до WildLifeVideos.eu на info@WildLifeVideos.eu. Интернет не е на 100% сигурен и е възможно някое съощение да не пристигне, да бъде загубено или да се забави. WildLifeVideos.eu не носи отговорност за вреди, свързани със съобщения от този уеб сайт. Вие се съгласявате, по отношение на всяка информация, предоставена от вас до нас чрез този уеб сайт или по електронната поща, че:
  • WildLifeVideos.eu няма задължение за такава информация;
  • информацията не е конфедициална;
  • WildLifeVideos.eu може да използва, разкрива, разпространява или копира информацията, може да използва всички идеи, концепции и ноу-хау, съдържащи се в информацията за всяка цел, без право на обезщетение;
  • и информацията е вярна и разкриването на информацията не нарушава законните права на другите.

Обща

WildLifeVideos.eu настоява да се спазват всички тези Условия за ползване.
Ако някоя от разпоредбите или част от тези Условия за ползване е изцяло или частично неприложима или, в случай, че страните не могат да се споразумеят, може да се сезира компетентен съд. Прилагат се неговите разпоредби, или част от тях, които отразяват условията на спорозумението
Страните, които са поискали тези Условия за ползване и всички документи, свързани с тях се изготвят на английски или български език.

За контакти

Ако имате въпроси, свързани с този уеб сайт или тези Условия за ползване, моля свържете се с WildLifeVideos на info@WildLifeVideos.eu

Собственост на сайта

Сайтът е собственост на Пулс Дизайн ЕООД. Всички видеа са собственост на съответния оператор. Всички елементи в сайта, включително съдържание, снимки, картинки или др. са защитени от законите за защита на интелектуална собственост и сродните им права. Swiss made UK rolex replica watches rolex replica watches at discount price can be found from this website.